Konfiguration: Identitet

I kan lave visse indstillinger, så produkterne i højere grad afspejler jeres visuelle identitet. Det gør I under "Identitet", som i venstremenuen findes under "Generelt" > "Konfiguration" > "Identitet".

Farver

Her kan I styre visse farver på produkterne f.eks. baggrundsfarve.

OBS! Vær opmærksom på at farven overholder WCAG 2.1 retningslinjer for tilgængelighed. Tjek kontrasten her, hvor I skal ændre “background” og sætte “foreground” til #FFFFFF.”

Grafik

I kan indsætte jeres logo, så det vises udvalgte steder i produkterne. Ved at holde musen på det lille informationstegn, kan I navigere til en artikel, hvor kravene til logoet er udspecificeret. Artiklen finder I også her: Logohåndtering

Tastatur

I kan selv vælge, hvilken tastaturtype der skal bruges som standard, når jeres brugere skal indtaste CPR- eller lånernummer og adgangskode. Valgmulighederne er:

• Alfabetisk
  • Numerisk
  • Numerisk med N tast

Endvidere kan I indtaste antallet af karakter for:

• Brugernavn, så cursoren hopper automatisk til adgangskodefeltet på f.eks. Butler eller Inspire.
  • Adgangskode, så brugeren bliver automatisk logget ind og ikke selv skal trykke på "Log ind" knappen på f.eks. Butler eller Inspire.

I kan også undlade det og lade feltet stå tomt, så skal brugeren selv skifte linje.

Indstillingerne for tastatur kan også indstilles individuelt for hver enkelt enhed under det pågældende produkts konfiguration. Læs mere her.

Skærmbillede-2023-04-04-kl.-12.44.45