Hvordan genstarter jeg Access?

Det gør du i Redia Admin. I venstremenuen skal du vælge Access og dernæst navigere til Log > Enhedsstatus.

Her finder du den filial, hvis Access du vil genstarte. Du kan genstarte enten kontrolboksen (controlunit) eller dørpanelet (doorpanel) ved at trykke på genstart-knappen.

Det er kun brugere med Admin-rollen, som kan genstarte Access.

Læs mere om genstart af Access

OBS: Ønsker I at kunne genstarte jeres enheder, skal I kontakte Redia Support ved at oprette en supportsag.