Hvad er forskellen på Butler og Butler Søg?

Butler er en selvbetjeningsautomat, hvor brugerne selv kan låne, aflevere, søge blandt bibliotekets materialer og meget mere.

Butler Søg er en søgeskærm, der giver brugerne let adgang til selv at søge blandt bibliotekets materialer - eller bibliotekets personale mulighed for at lave materialeopslag uden at skulle tilbage til skranken. Butler Søg har mange af de samme funktioner som Butler - uden mulighed for at låne og aflevere.