1. Forside
  2. Biblioteket-appen
  3. Tilkøbsfunktioner: All-in-One

Hvad er All-in-One?

Vi har samlet alle Biblioteket-appens ekstrafunktioner i én pakke, der gør det lettere og billigere at tilbyde biblioteksbrugerne den komplette app-løsning.

Vi har samtidig simplificeret prisstrukturen, så det bliver lettere for alle at være med.

Læs mere om All-in-One-pakkens indhold og prisstruktur.

Hvad indeholder pakken?

All-in-One-pakken indeholder alle de ekstrafunktioner, vi har udviklet siden Biblioteket-appens lancering i 2018:

Al opsætning og aktivering i Redias systemer er inkluderet i All-in-One. Dele af funktionerne Lån & Aflever og Wayfinding kræver installation af hardware eller implementering i samarbejde med eksterne partnere, hvilket kan medføre en ekstraomkostning.

Kontakt info@redia.dk for nærmere information.