Betaling

Betaling er en tilkøbsfunktion til Butler.

Med funktionen “Betaling” får jeres brugere mulighed for nemt og ubesværet at afslutte deres mellemværender med biblioteket på Butler, så eventuelle erstatninger og gebyrer hurtigt bliver betalt.

Hurtig betaling

Betalingen foregår på “Min side” under “Mellemværende”, hvor brugeren også har et overblik og bl.a. kan orientere sig om:

• Det samlede beløb, brugeren skylder
  • Eventuelle materialer, som er tilknyttet mellemværendet
  • En eventuel årsag til mellemværendet
  • Beløbet for de enkelte mellemværender, hvis brugeren har flere

Selve betalingsprocessen er enkel:

1. Tryk på knappen “Betal med MobilePay”
  2. En popup åbner, hvor mobilnummeret indtastes. Hvis brugeren har et mobilnummer registreret i bibliotekssystemet, vil feltet være forudfyldt.
  3. Brugeren åbner sin MobilePay-app og godkender betalingen med et swipe.
  4. Betalingen bekræftes på Butler, og mellemværenderne forsvinder fra “Min side”.

Brugeren kan til enhver tid afbryde betalingen enten i MobilePay-appen eller ved tryk på “Annuller” på Butler.

Betalingsoversigt

Betalingerne foretaget på Butler bliver hvert kvartal sendt fra Redia til biblioteket. Samtidig modtager I en betalingsoversigt over de betalinger, som er gennemført med MobilePay.

Betaling til jeres bibliotek?

Hvis du ønsker at høre nærmere om Betaling til netop dit bibliotek, kan du kontakte sales@redia.dk eller ringe direkte på +45 70 20 11 30.

OBS! For biblioteker, som er overgået til ØiR, er Betaling desværre ikke en mulighed.