Arrangementer og nyheder

Arrangementer og nyheder hentes automatisk fra bibliotekets website via rss-feeds og kræver således ikke redaktionelt arbejde i appen. Indholdet opdateres ca. hver 4. time.

Arrangementer

Arrangementer findes på appens forside. Når man trykker på et arrangement, vises arrangementet med beskrivelse, dato, tidspunkt og sted, samt en knap til tilmelding (såfremt et link er tilknyttet).

Desuden vises der en “Vis vej”-knap, som leder brugeren over i kort-appen, hvor der vises vej til det sted, hvor arrangementet afholdes.

Nyheder

Nyheder vises ligeledes på forsiden. Ved at trykke på en nyhed, vises nyheden med beskrivelse og relaterede materialer, hvis biblioteket har knyttet materialer til nyheden.

Opsætning

Fra DDB-CMS version 28a er modulet til arrangementer og nyheder en del af DDB-CMS core, hvorfor modulet ikke skal installeres særskilt.

Hvis man ikke vil have et arrangement eller en nyhed vist i appen, skal man fjerne fluebenet ved "Flag" og "Show in mobile app".